Nieuws Oktober

Transavia

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

TRANSAVIA

Nieuwe zomerbestemmingen 2020

Bilbao, Edinburgh en Perugia 

Komende zomer vliegt Transavia naar drie nieuwe bestemmingen vanaf Rotterdam The Hague Airport: Bilbao in Spanje, Edinburgh in Schotland en Perugia in Italië.

De vluchten naar Amman, Jordanië vanaf Amsterdam Airport Schiphol die vanaf 1 oktober 2019 starten, worden ook volgend jaar zomer aangeboden.

Het zomerschema van Transavia start op 1 april en loopt tot en met 31 oktober 2020. De tickets zijn reeds te boeken via uw business reisagent.

Transavia vliegt naar 3 nieuwe bestemmingen

“Door continu kritisch te luisteren naar de vraag uit de markt en onze vluchten te optimaliseren, hebben we voor zomer 2020 binnen de steeds groter wordende krapte van de beschikbare luchthavencapaciteit, een veelzijdig routenetwerk met vele prachtige en populaire bestemmingen in de planning”

Aldus Erik-Jan Gelink, commercieel directeur bij Transavia.

veelzijdig routenetwerk met vele prachtige en populaire bestemmingen

Bilbao

Bilbao is de grootste stad in de noordelijke Spaanse regio Baskenland

De stad bevindt zich op het grondgebied van Biskaje en is omgeven door bossen, bergen, stranden en steile kusten. En de streek staat bekend om vele culinaire lekkernijen. Je komt tot rust in één van de plaatselijke barretjes en eet er de lekkerste tapas.

Maar er is meer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim Museum of de Kathedraal van Santiago. Ook de overdekte markt ‘Mercado de la Ribera’ is een aanrader. Winkelen doe je rondom de straten Indautxi en Ensanche en je gaat uit in de wijk Abando.

Transavia vliegt drie keer per week naar Bilbao: op maandag, woensdag en vrijdag.

Guggenheim in Bilbao

Edinburgh

De hoofdstad van Schotland

Een stad vol mythes en legendes. Bezoek bijvoorbeeld Edinburgh Castle, daar bekijk je de Schotse kroonjuwelen en de Stone of Destiny. En de ‘Auld Reekie’, hier komt het verleden weer tot leven.

Edinburgh is niet alleen de hoofdstad, maar ook een toonaangevende festivalstad én UNESCO Werelderfgoed. Je kunt er winkelen, dineren in wereldklasse en de stad heeft een gezellige cafécultuur en kunstscene.

Transavia vliegt vier keer per week naar Edinburgh: op maandag, donderdag, vrijdag en zondag.

Edinburgh

Perugia

De hoofdstad van Umbrië, tussen de steden Florence en Rome

Je vindt de stad dus in centraal Italië, dichtbij de rivier de Tiber. Wanneer je onder de bogen van Via Priori doorwandelt, kom je in een prachtige middeleeuwse omgeving. Struin doorprachtige authentieke straatjes en bewonder de indrukwekkende stadsmuren. Je drinkt er een aperitivo tussen de studenten van over de hele wereld.

En wie kent ze niet, een kusje van chocolade: de Baci uit Perugia? Net buiten de stad staat een enorme chocoladefabriek. Daar vind je het museum La Casa del Cioccolato. In het museum kom je alles te weten over de geschiedenis van de Baci en de vele chocoladesoorten uit Perugia.

Transavia vliegt twee keer per week naar Perugia: op woensdag en zaterdag.

Perugia

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.

Transavia boekt u bij uw zakelijke reisagent