Nieuws december

NS International

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Beursbezoek met de trein

Wilt u alleen of met collega’s een beurs bezoeken? Plan uw beursbezoek efficiënt en neem de trein. Geen files en geen navigeer- of parkeerstress. Alle tijd om u voor te bereiden op de beurs of om te ontspannen.

Plan uw beursbezoek efficiënt en neem de trein

Brussels Expo

Brussels Expo is goed bereikbaar met zowel Thalys als Intercity Brussel. Vanaf het station neemt u daarvoor de vernieuwde metro tot halte Heizel. De metro brengt u er in een kwartier heen.

Beurzen in Parijs

Thalys vertrekt in de ochtend elk uur. In totaal vertrekken er dagelijks 10 treinen. U kunt ontspannen en zonder zorgen de Parijse beurzen bezoeken.

Kölner Messe

Met ICE bereikt u 5 keer per dag Keulen. De Kölner Messe bevindt zich op loopafstand van het station.

Hannover Messe

ICE vertrekt dagelijks 6 keer naar Hannover Hbf, vanwaar de tram u in een kwartier naar het beurscomplex brengt.

Messe Frankfurt

ICE rijdt 7 keer per dag naar Frankfurt. Vanaf het station bent u binnen 10 minuten bij het Messegelände van Frankfurt.

Messe Düsseldorf

Ook Düsseldorf kunt u 7 keer per dag bereiken met ICE. Daar heeft u een uitstekende verbinding per tram naar het beurscomplex.

Messe Berlin

Intercity Berlijn brengt u dagelijks 6 keer rechtstreeks naar Berlijn. Of neem ICE, die 7 keer per dag (met overstap) op Berlin Hbf aankomt. De S-Bahn brengt u dan binnen een kwartier op de beurs.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer zakenreismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.