Evelien van Dinther

Business Travel Consultant uit Den Bosch

Hoefslag 13
5221 AX Den Bosch
06-44414002

evelienvandinther@thetravelclub.nl

Hartelijk welkom!

Graag stel ik mijzelf aan u voor; Mijn naam is Evelien van Dinther en beschik over ruim 20 jaar ervaring in de reisbranche. Mijn expertise ligt met name bij de zakenreizen. Voor al uw boekingen is het beste tarief mijn doel. Of dit gaat om tickets, hotelboekingen, autohuur, transfers of andere maatwerk wensen. De onafhankelijke wereldwijde inkoop van The Travel Club geeft mij de mogelijkheid mijn doel te bereiken; een besparing op uw reisuitgaven!

Wat kan ik voor u betekenen?

Via The Travel Club heb ik toegang tot de systemen van alle gerenommeerde maatschappijen in de wereld. Voor elke reis voer ik voor u een prijsvergelijking uit zodat u gegarandeerd bent van de beste prijs. Daarnaast heb ik toegang tot de meest actuele informatie betreffende hotels en bestemmingen. The Travel Club is lid van ANVR, SGR en IATA lid. Daardoor is de financiële zekerheid van uw reis altijd gewaarborgd.

Naast de scherpe prijsstelling is het volledig verzorgen van uw zakenreis een belangrijke toegevoegde waarde. Hierbij houd ik rekening met uw planning en persoonlijke voorkeuren en wensen. Daarom besteed ik veel aandacht aan de (persoonlijke) kennismaking. Dit stelt mij in staat om steeds die zakenreis voor u samen te stellen die 100% tegemoet komt aan uw verwachtingen. Ik werk onafhankelijk en bied volledige privacy.

De persoonlijke service is natuurlijk van zelfsprekend! Mijn kantoor is altijd open; ik sta u direct te woord. En ik wil graag meedenken met mijn klanten. Ik kan nog iets extra’s toevoegen door leuke en nuttige suggesties.

Bent u overtuigd? Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw volgende reis. Ervaar de persoonlijke service en aandacht. Op basis van uw wensen en budget geef ik u een passend en onafhankelijk advies.

Ik kijk uit naar onze kennismaking!

 

Met vriendelijke groet,

Evelien van Dinther