RosaRie Ciurans

Business Travel Consultant uit Maastricht

Termileslaan 80
6229 VW Maastricht
043-3561135 / 06-52043170

rosarie@thetravelclub.nl

The Travel Club Maastricht RosaRie Ciuráns

Welkom op de website van uw persoonlijk reisadviseur uit Maastricht

Uw persoonlijk reisadviseur

Mijn naam is RosaRie Ciuráns. Sinds begin 2008 ben ik werkzaam als persoonlijk reisadviseur in Maastricht. Ik heb mijn Toeristische studie gevolgd aan de Hogeschool Midden Nederland, studierichting Rekreatie, Toerisme en Cultuur. Daarna ben in o.a. werkzaam geweest bij de Provinciale VVV Utrecht, het Museum voor Volkenkunde in Rotterdam, Budgetair en NBBS-Reizen te Utrecht.

Travel is the only thing you buy, that makes you richer !

Alles is mogelijk!

Tijdens studiereizen en privéreizen heb ik veel van de wereld gezien. Ervaringen waaruit ik kan putten als ik u advies geef over een reis. Daarbij vind ik het geweldig om me te verdiepen in een voor de klant bijna onmogelijke reiswens. Bij mij is op het gebied van reizen bijna alles mogelijk!

The Travel Club heeft exclusieve contracten afgesloten met alle grote, maar ook juist de kleine specialistische reisorganisaties, zodat u een nog ruimere keuze heeft. Ook buiten dit aanbod is veel mogelijk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies

Gaat u binnenkort op vakantie of zakenreis? Neem contact op voor deskundig, betrouwbaar en objectief reisadvies of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

U betaalt bij ons gewoon de consumentenprijs. Dus niks extra ! Verder scheelt het u enorm veel uitzoektijd en eindeloos surfen op internet! The Travel Club heeft exclusieve contracten afgesloten met alle grote, maar ook juist de kleine specialistische reisorganisaties, zodat u een nog ruimere keuze heeft. Ook buiten dit aanbod is veel mogelijk voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Tel  043-3561135

Mailto RosaRie Ciuráns  rosarie@thetravelclub.nl

Offerte aanvragen

  Vrijblijvende offerte aanvragen

Graag tot ziens!! 

RosaRie Ciuráns