Nieuws december

Qatar

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Qsuite

De revolutionaire nieuwe Business Class-ervaring

Stap in Amsterdam aan boord van de vijf-sterren luchtvaartmaatschappij Qatar Airways en vlieg na een overstap in Doha, door naar uw zakenbestemming.

Vanuit de hoofdstad Doha vliegt Qatar Airways naar meer dan 160 bestemmingen wereldwijd.

Qsuite

Een nieuw niveau van luxe is aangebroken. Introductie van Qsuite, de revolutionaire nieuwe Business Class-ervaring van Qatar Airways.

De Business Class van Qatar Airways is op de 2019 Skytrax World Airline Awards voor de zevende keer uitgeroepen tot ‘World's Best Business Class’. De bekroonde Qsuite van Qatar Airways biedt een persoonlijke suite met schuifdeuren welke volledige privacy biedt.

Privacy

Het is zelfs mogelijk met de Qsuites om stoelen te boeken die tegenover elkaar staan, zodat u met vier personen één cabine hebt als het ware. Samen met elkaar eten of vergaderen wordt zo mogelijk!

Uitgerust aankomen

Aan boord geniet u van hoogwaardige culinaire gerechten, ontspant u met de meest recente films en series en komt u uitgerust aan op de bestemming door de stoelen die volledig plat kunnen waardoor een volwaardig bed gecreëerd wordt.

Snel internet

U kunt met één van de snelste internetverbindingen in de lucht uw werk vervolgen op 10 kilometer hoogte.

De Qsuite is beschikbaar op de vluchten van Amsterdam naar Doha, maar ook op vluchten naar onder andere Singapore, Tokio, Sydney en Auckland.

Qatar

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.