Nieuws december

Zwitserland ontspanning

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Plan uw wintertrip naar Zwitserland

Plan uw wintertrip naar Zwitserland

Winter is coming! En geloof me: dat is niet erg. Sterker nog: het is een prachtig seizoen. Zeker in Zwitserland!

In Zwitserland zijn 29 skigebieden met liften en pistes boven 2800 meter hoogte. Hier genieten skiërs en snowboarders ook in relatief sneeuwarme winters van optimale pistecondities.

Mocht de sneeuwval onverhoopt tegenvallen, dan bieden moderne sneeuwinstallaties een helpende hand. De hoge ligging van de Zwitserse gebieden komt hierbij van pas, omdat temperaturen rond of onder het vriespunt noodzakelijk zijn voor het produceren van sneeuw.

Aangezien de temperatuur over het algemeen daalt naarmate de hoogte toeneemt, kunnen de Zwitsers hun pistes relatief vroeg voorzien van een goede sneeuwlaag.

5 winterse hoteltips.

Ski-in-ski-out hotels: direct op de piste

Ski-in-ski-out hotels: direct op de piste

Voor de echte skifan geldt: hoe korter de weg van het bed naar de piste, hoe meer plezier van het skiën.

Hierbij een selectie van 57 hotels die vlakbij of aan de skipistes liggen. Van eenvoudig en authentiek tot zeer luxueus: voor elk type wintersporter is er een geschikt adres bij.

Winterse warmte: hotelkamer met open haard

Winterse warmte: hotelkamer met open haard

Sfeervol, verwarmend en ontspannend: een knappend haardvuur maakt zelfs de koudste winterdagen aangenaam. In veel Zwitserse hotels prijkt een open haard in de lobby, maar soms zoeken gasten iets meer privacy.

Speciaal voor hen hebben we negen hotels op een rij gezet, waar gasten ook op de kamer van een intiem haardvuur genieten.

Verbluffend uitzicht vanuit bad in deze 9 hotels

Verbluffend uitzicht vanuit bad in deze 9 hotels

Vanuit een warm bad genieten van het uitzicht op de Matterhorn, het Vierwoudstedenmeer of de Jungfrau: wie in deze hotels verblijft, weet zeker dat het uitzicht vanuit de badkamer verbluffend is.

Badderen was nog nooit zo inspirerend!

De beste winterse hide-aways in Zwitserland

De beste winterse hide-aways in Zwitserland

Hoog boven in de bergen of vlakbij het bos: wie een verblijf boekt in een Zwitserse 'hide-away', weet dat de natuur op een steenworp afstand ligt.

Gasten gaan naar deze hotels om tot rust te komen en om te genieten van de winterse omgeving.

Ski-out Spa-in-hotels: direct de spa in

Ski-out Spa-in-hotels: direct de spa in

Na een lange dag in de sneeuw is er niets zo verkwikkend als warm water of stoom om uw lichaam en ziel tot rust te brengen.

Openluchtbad of privé wellness met panorama: acht mooie wellness oases in de Zwitserse bergen op een rijtje. Ze liggen vaak maar een paar passen verwijderd van het eind van de piste.

Switzerland

@Copyright Zwitserland Toerisme.

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.