Nieuws April

Accor hotels

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Tribe: het nieuwe hotelmerk van Accor

AccorHotels breidt haar portfolio verder uit met de lancering van een nieuw lifestyle hotelmerk in het midscale segment: Tribe.

Het eerste Tribe hotel is geopend in Perth, Australië, maar in de nabije toekomst zal er ook uitgebreid worden naar Europa en Azië. Of Nederland ook in die planning voorkomt, is nog niet bekend.

Tribe hotels by Accor

Tribe

Midscale lifestyle

Accor positioneert Tribe als midscale lifestylemerk, waarbij de focus meer op stijl ligt dan op de kamerprijs. De doelgroep is de doorgewinterde reiziger – zowel zakelijk als leisure – die eens wat anders wil en graag verrast wil worden.

Op de kamers vinden gasten een smart-tv, opbergruimte onder het bed, amenities van Kevin Murphy, een Nespresso-machine met cups en T2 Tea. In de lobby is 24 uur per dag een grab&go station beschikbaar.

Ook biedt een Tribe hotel werkruimtes en ‘creative spaces’ voor gasten. Het open interieur wordt aangevuld met designmeubilair als Moroso stoelen, kussens ontworpen door Jean-Paul Gaultier en lampen van de Britse designer Tom Dixon.

Nieuw lifestyle hotelmerk in het midscale segment: Tribe

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business Travel Agent op.