Nieuws April

Qatar

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Qsuite Qatar Airways

Qatar Airways is de eerste luchtvaartmaatschappij die businessclass-suites met deuren heeft geïntroduceerd, om passagiers maximale privacy te kunnen bieden.

Qsuite biedt bovendien aanpasbare sfeerverlichting, flatbeds en voldoende opslagruimte voor persoonlijke spullen.

De businessclass van Qatar Airways is in 2018 bekroond tot World’s Best Business Class tijdens de 2018 SkyTrax World Airline Awards.

Suites tot 4 personen

Uniek aan de Qsuite is dat er een aparte ruimte kan worden gecreëerd voor 4 personen, ideaal om bijvoorbeeld samen te dineren of te vergaderen.

Qsuite beschikt over aanpasbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste 4 stoelen. Zo kunnen samen reizende collega’s, vrienden of families hun ruimte omtoveren tot een privékamer waarin ze samen kunnen werken, eten en socializen.

Qsuite

Suites met 2-persoonsbedden

Wanneer passagiers willen slapen, kan de zitplaats worden getransformeerd tot een privé-unit voor ultieme privacy en comfort. Daarbij is Qatar Airways de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld met tweepersoonsbedden in de businessclass.

Alle zitplaatsen in de QSuite hebben beschikking over ruim 4000 keuzes in het entertainmentaanbod, van opwindende actie tot meeslepende dramafilms.

Qatar

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.