Business Oktober

Wijziging parkeren Schiphol

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Wijziging parkeren Schiphol P2

Wijziging parkeren Schiphol P2

Vanaf 1 oktober is parkeren in parkeergarage P2 op Schiphol niet langer mogelijk. De populaire parkeerplek vlakbij Terminal 1 maakt plaats voor de uitbreiding van de luchthaven met een nieuwe terminal en nieuwe pier.

Parkeert u nu het liefst in P2?

Dan kunt u, wanneer u korter dan 48 uur wil parkeren, vanaf 1 oktober terecht in P1. In 3 tot 6 minuten loopt u naar de terminal. Per 1 oktober is het eerste kwartier niet langer gratis. Wie langer dan 48 uur in P1 parkeert, betaalt een overschrijdingstarief van 100 euro per dag.

Langer dan 48 uur parkeren

Als u langer dan 48 uur wilt parkeren dan bent u welkom bij de splinternieuwe P6 Valet Parking. In dit geval parkeert u dichtbij de terminal, geeft uw sleutels af en de auto wordt voor u geparkeerd. Bij terugkomst staat de auto weer voor u klaar.

En dat allemaal voor hetzelfde tarief als u gewend bent van P2. Wilt u voordeliger parkeren? Dan kunt u terecht op P3 Lang Parkeren. Met de gratis pendelbus rijdt u in 5 minuten naar de terminal. 

Privium Plus-leden

Excellence Parking aan Vertrekhal 3 is vanaf 1 oktober exclusief voor Privium Plus-leden beschikbaar. Reserveren is dan nodig. Bestaande abonnementhouders van de Excellence-garage kunnen daar wel blijven parkeren.

Schiphol

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.