Business Oktober

Optimaal zaken doen met een huurauto

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Optimaal zaken doen met een huurauto

Ook een zakelijke reis wordt stukken relaxter met een all-in huurauto. 

Optimaal zaken doen met een Sunny Cars huurauto

Op meer dan 8.000 bestemmingen wereldwijd rijdt u 100% zorgeloos rond want u bent optimaal verzekerd. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een extra WA van € 7,5 miljoen zijn inbegrepen. Dankzij onze internationale samenwerking met alleen de allerbeste partners heeft u bij Sunny Cars een uitgebreide keuze uit huurauto’s en verhuurlocaties. 

Servicepakketten toegelicht

Een extra snelle service, een auto huren zonder creditcard of ophaalservice bij het vliegtuig, het kan allemaal met een aanvullend servicepakket bovenop het standaard all-in pakket. 

Premium pakket

Wilt u zo snel mogelijk starten met uw zakenreis? En zijn extra services en privileges wel aan u besteed? Dan kunnen we u ons Premium pakket van harte aanbevelen. U profiteert, naast de standaard all-in voordelen die u van Sunny Cars gewend bent, van royale extra voordelen:

  • Quick check-in: U mag de huurauto extra snel ophalen bij de speciale Premium check-in balie op de luchthaven, sla de wachtrij maar over!
  • Jonge auto: u krijgt gegarandeerd een jonge auto mee (minder dan 1 jaar oud of 25.000 km)
  • Online registratie: vul vooraf online het huurcontract in waardoor u deze bij de balie alleen nog maar hoeft te ondertekenen.
  • Eerlijke tankregeling: inleveren doet u met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’. 

Express Service

Ook met de Express Service haalt u de huurauto extra snel op. Het huurcontract ligt al klaar bij de verhuurbalie dankzij een online registratie vooraf. Als Express klant krijgt u bovendien voorrang bij de verhuurbalie op klanten die geen Express of Premium reservering hebben. Uw voordelen:

  • Online registratie: Door online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld klaar wanneer u de huurauto komt ophalen.
  • Snel inchecken: Aan de balie bij de lokale partner krijgt u voorrang; u hoeft dus niet in de wachtrij te staan!
  • Eerlijke tankregeling: Inleveren doet u met benzinestand zoals opgehaald, meestal is dit ‘vol-vol’. 

Express VIP Service

De VIP service is momenteel alleen te boeken op de luchthaven van Johannesburg en wordt alleen aangeboden in combinatie met de Express Service.

Wie de VIP service boekt, wordt bij de gate al opgewacht door een medewerker van de lokale partner. Die neemt u mee en zorgt ervoor dat u voorrang krijgt bij de douane. Bent u eenmaal voorbij de douane dan mag u gebruik maken van een speciale fastlane. Het huurcontract ligt alvast ingevuld voor u klaar. Dat scheelt een hoop tijd!

 

Optimaal zaken doen met een Sunny Cars huurauto

Logo

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.