Business Oktober

KLM Flight Guide

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

KLM Flight Guide

Maaltijdkeuze intercontinentale vluchten al vooraf te bekijken

Informatie vinden over de maaltijdservice aan boord

Vanaf nu kunnen Economy Class-passagiers die bij KLM een intercontinentale vlucht hebben geboekt, voor vertrek vanuit Amsterdam, informatie vinden over de maaltijdservice aan boord in de KLM Flight Guide.

De cateringpagina op flightguide.klm.com biedt niet alleen de menukeuze, maar alle informatie over het eten en drinken aan boord.

Meer gevoel van controle en keuze

Hiermee geeft KLM de passagiers nog meer gevoel van controle en keuze. Ook World Business Class-passagiers en passagiers op Europese vluchten kunnen binnenkort over deze informatie beschikken.

Flight Guide al vanaf 31 dagen voor vertrek!

KLM Flight Guide

Naast informatie over de maaltijden aan boord, vinden reizigers in de Flight Guide vanaf 31 dagen voor vertrek, nog veel meer interessante weetjes over hun vlucht.

Denk bijvoorbeeld aan relevante bestemmingsinformatie, inzicht in het Inflight Entertainment aanbod of de aanwezigheid van WiFi-verbinding, waarmee steeds meer toestellen van KLM de komende periode worden uitgerust. 

KLM

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan verzekeringen en werkt samen met Europeesche. Neem voor nog meer advies over verzekeringen contact met uw Business reisadviseur op.