Business Oktober

De beste zakenhotels in Duitsland

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

DE BESTE ZAKENHOTELS IN DUITSLAND

EXPERIENCE THE GREAT INNSIDE BY MELIA HOTELS!

Profiteer

Profiteer tijdens uw volgende zakenreis van alle voordelen die Meliá Hotels International u en uw business biedt. Een nieuwe manier van reizen met ú als middelpunt. Geniet, naast het zakendoen, van onze geweldige bestemmingen.

INNSIDE Düsseldorf Hafen

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE Düsseldorf Hafen

Perfect gelegen in het havengebied van Düsseldorf en zeer dichtbij het stadscentrum, de oude binnenstad, het beurscentrum, een CCD Congress Centre en het centraal station. 

INNSIDE München Parkstadt Schwabing

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE München Parkstadt Schwabing

Dit avant-garde hotel heeft geweldige faciliteiten, met moderne kamers, WIFI, privé parkeerterrein voor 90 auto’s, een business lounge, een restaurant met terras en 3 conferentiezalen met een capaciteit voor maximaal 120 personen 

INNSIDE Leipzig

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE Leipzig

Uitstekende ligging in het centrum van de stad, tegenover de Thomaskirche. Voor evenementen van maximaal 250 personen zijn flexibele functionele kamers, een balkon suite en restaurant, bar & lounge “SYNDEO” beschikbaar 

INNSIDE Hamburg Hafen

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE Hamburg Hafen

Naast stijlvolle kamers en suites biedt het hotel twee conferentiezalen voor maximaal 120 personen naast de Big Idea Space van 40m2

INNSIDE Frankfurt Ostend

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE Frankfurt Ostend

Het hotel is de perfecte accommodatie voor zakenreizigers. Het European Finance Centre ECB ligt naast het hotel. Alle andere economische centra kunnen ook gemakkelijk bereikt worden. 

INNSIDE Wolfsburg

De beste zakenhotels in Duitsland - INNSIDE Wolfsburg

INNSIDE Wolfsburg ligt in het hart van Wolfsburg, direct naast de Volkswagen-fabriek en op slechts een paar meter van de beroemde bezienswaardigheden van de stad, zoals de 'Autostadt', de designer winkels, de VW Arena en de Phaeno. 

KIES UW FAVORIETE HOTEL 

Voor boekingen neemt u contact met uw Business Travel Agent op

 Melia Hotels


 Melia Hotels

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.