Business juli

Slim op zakenreis met Holiday Extras

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Slim op zakenreis met Holiday Extras

Holiday Extras biedt toegang aan tot luchthaven lounges wereldwijd, waar u de wachttijd kan doorbrengen na de check- in of tijdens een langere overstap op een veel leukere manier dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven.

De lounges zijn inclusief koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi en relaxstoelen.

Onbeperkt eten en drinken

Slim op zakenreis met Holiday Extras – Onbeperkt eten en drinken

U kunt in de lounges ook onbeperkt eten en drinken. Er zijn altijd warme en koude maaltijden in buffet vorm beschikbaar en de maaltijden worden op het dagdeel aangepast.

Relaxstoelen

Slim op zakenreis met Holiday Extras – Relaxstoelen

U kunt ook heerlijk zitten in de relaxstoelen en hier rustig wachten op de vlucht. Daarnaast zijn er in de meeste lounges ook badkamers aanwezig waar u zich kunt opfrissen. Uiteraard is er ook wifi beschikbaar en voldoende oplaad punten. Dus een heerlijk relax begin van uw zakenreis.

Vooraf boeken

Veel lounges op de luchthaven hebben een beperkte ruimte en zijn alleen gegarandeerd met een boeking vooraf. 

Naast de luchthaven lounges wereldwijd  biedt Holiday Extras ook parkeerplaatsen en hotels bij de terminal aan, als ook parkeerplaatsen en hotels in de omgeving van de lucht- en cruisehaven. Deze parkeerplaatsen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven.

Waarom Holiday Extras?

  • Holiday Extras heeft al meer dan 32 jaar ervaring in services om de vakantie compleet te maken!
  • Gegarandeerde gereserveerde parkeerplaatsen, door een boeking vooraf. U hoeft niet te zoeken en staat niet voor verassingen.
  • Transfer is altijd inclusief en ook bij terugkomst.
  • Zeer aantrekkelijke prijs kwaliteitsverhoudingen op parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruisehavens, voor een goed begin van je vakantie.
  •  Alle parkeerplaatsen die aangeboden worden, beschikken over hoge veiligheidstandaarden waar wij ook garant voor staan.
  •  Voordelige hotelaanbiedingen.

 Slim op zakenreis met Holiday Extras – Holiday Extras heeft al meer dan 32 jaar ervaring in services

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business Travel Agent op.