Business juli

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen

Oplossingen op maat en deskundige ondersteuning voor uw ideale evenement. Bent u op zoek naar originele, flexibele en volledig gepersonaliseerde oplossingen voor uw bedrijfsevenementen, vergaderingen, incentives en teambuildingactiviteiten?

Wij bieden met behulp van onze ultramoderne schepen voor elke behoefte een oplossing. 

Onze conferentiefaciliteiten op zee

Voor alle soorten incentives, van kleine bijeenkomsten tot grote evenementen. Onze conferentiezalen, lounges, vergaderruimtes tot theaterzalen, met een capaciteit tot 1600 gasten, zijn uitgerust met:

 • Telefoon en wifi-verbinding
 • Videoprojectie
 • Gedeelde beeldschermen en plasmamuur
 • Gespecialiseerd personeel dat zorgt voor elk detail 
 • Werkplekken met internettoegang
 • Geavanceerde geluids- en belichtingsapparatuur

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – Theater MSC Fantasia

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – MEETING ROOM MSC DIVINA

Belangrijkste voordelen MSC Cruises

De inrichting van onze conferentiefaciliteiten zijn comfortabel en in hetzelfde stijlvolle karakter dat typerend is aan onze vloot. Aangevuld door een verfijnde keuken, opwindende entertainment en talloze mogelijkheden om zich te vermaken en te ontspannen aan boord. In samenwerking met de grootste merken zoals Cirque du Soleil at Sea geniet u en uw gasten aan boord van exclusieve sensationele voorstellingen. De vergelijking met evenementen aan land gaat gewoonweg niet op. 

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – Heerlijk Dineren

Bied uw bedrijf een nieuwe horizon

Een eventlocatie die zich elke dag verplaatst. Kies uw eigen route met verschillende bestemmingen en laat uw gasten genieten van een unieke ervaring. Voor u en uw gasten is het mogelijk om de volgende elementen te personaliseren:

 • Lengte van de cruise
 • Excursiesprogramma’s
 • Bestemming
 • Inschepingshavens

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – Panoramisch uitzicht

Ontdek onze schepen

Al onze schepen beschikken over de perfecte mix van vernieuwing, elegantie en vooruitstrevende technologie. Met 17 van de modernste schepen op zee en de toevoeging van een reeks nieuwe schepen uitgerust met de meest geavanceerde technologie: bovenop de vijf ‘smart’ schepen MSC Seaview, MSC Seaside, MSC Bellissima, MSC Gradiosa en MSC Meraviglia worden er tussen 2020 en 2026 nog meer technologisch hoogstaande schepen in gebruik genomen. 

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – MSC Seaside

Charter

Personaliseer en creëer uw eigen route. Laat uw gasten genieten van de onverdeelde aandacht van de voltallige bemanning tijdens een unieke cruise-ervaring. Van themacruises en conventies tot muziekfestivals en meer. Wij kunnen u bijstaan bij het organiseren van uw unieke cruise. Een volledig op maat samengestelde ervaring, ontworpen om tot in de perfectie te voorzien in uw zakelijk behoeften. 

MSC Incentives: Events, Meetings & Congressen – Ocean Cay Marine reserve

Spreek uw wensen uit en innoveer

MSC Cruises is werelds grootste privé-cruiserederij en marktleider in Europa en Zuid-Amerika. Voor meer informatie over het organiseren van een incentive kunt u contact opnemen met uw cruisespecialist.

MSC Cruises

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.