Business juli

KLM duurzaamheid

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

KLM duurzaamheid

In het kader van duurzaamheid zet KLM grote stappen naar de vermindering van haar ecologische voetafdruk, met als resultaat het winnen van de ‘Sustainability Award’.

Een award die Schiphol jaarlijks toekent aan partners die een bovenmatige prestatie hebben geleverd of bijzondere projecten hebben geïnitieerd. Ook KLM-Cargo viel in de prijzen en ontving de ‘Best Cargo Airline Award’.

KLM duurzaamheid - KLM zet grote stappen naar de vermindering van haar ecologische voetafdruk

KLM-Cargo

KLM-Cargo won de prijs voor ‘Best Cargo Airine Award’. De luchtvaartmaatschappij is een belangrijke speler in de Cargo Community-projecten van Schiphol.

KLM-Cargo investeert sterk in data optimalisatie, planning en het verbeteren procedures. De airline neemt een koppositie in bij belangrijke projecten. Qua vliegtuigbewegingen en vrachtvolume is KLM de grootste vrachtmaatschappij van Schiphol.

Meer aandacht voor duurzaamheid

Binnen de bedrijfsvoering van de airline wordt steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid. In dat kader heeft de maatschappij grote stappen gezet naar een vermindering van haar ecologische voetafdruk.

Vernieuwing van de vloot

Een treffend voorbeeld daarvan is de vernieuwing van de vloot, waarbij de Boeing 747 wordt uitgefaseerd en afscheid wordt genomen van de Fokker-toestellen. Ook het gebruik en de verdere ontwikkeling van biobrandstof zorgen voor een lagere uitstoot. Op de grond geeft KLM het goede voorbeeld door de overstap te maken naar het gebruik van elektrische werktuigen, waarbij goede resultaten worden behaald.

 KLM duurzaamheid - Ook KLM-Cargo viel in de prijzen

KLM

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.