Business juli

All-inclusive op zakenreis

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

All-inclusive op zakenreis

Met Sunny Cars gaat u zo all-inclusive mogelijk op zakenreis. We bieden dan ook al ruim 25 jaar het meest complete all-in pakket. Daar doen we nu nog een schepje bovenop door de all-in service verder uit te breiden.

Nieuw!

Nieuw is o.a. dat bij een ongeval de sleepkosten voor de huurauto worden vergoed. Ook dragen we vanaf nu de kosten voor het verlies of beschadiging van documenten en autosleutels.

Een schadeverzekering was al inbegrepen, maar daar is nu aan toegevoegd dat schade aan de autoradio en/of navigatiesysteem als gevolg van inbraakschade wordt opgenomen. Als de huurauto tijdens de vakantie schade aan glas, banden, bodem of dak oploopt, dan wordt dat zoals altijd al door Sunny Cars betaald. Wat nieuw is, is dat we nu ook schade aan de koppeling en het oliecarter dekken. 

24/7 bereikbaar

Sunny Cars doet er alles aan om u zo snel mogelijk en zorgeloos te kunnen laten genieten van uw huurauto. Mochten er onverhoopt problemen ter plaatse zijn, is Sunny Cars 24/7 bereikbaar om u te ondersteunen en te helpen.

Nederlandstalig noodnummer

Bijvoorbeeld als u er met de verhuurder ter plaatse niet uitkomt wanneer men blijft aandringen om extra verzekeringen af te sluiten of als de door u geboekte auto opeens niet meer beschikbaar is. Via het Nederlandstalige noodnummer wat vermeld staat op de voucher kunt u elk moment van de dag contact met ons opnemen. 

Sunny Cars

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.