Business juli

Airport Hotels

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Airport Hotels

Crowne Plaza Changi op Singapore Changi Airport is volgens luchtvaartrecensiesite Skytrax het beste luchthavenhotel ter wereld.

Aziatische luchthavenhotels leiden over de hele linie de dans, want in de top 10 zijn er maar liefst 5 hotels uit Azië. Europa doet het ook goed, met vier vermeldingen. Slechts één Noord-Amerikaanse luchthavenhotel haalt de top 10 en die ligt bovendien in Canada.

Airport Hotels - Crowne Plaza

Crowne Plaza 

Het luxe hotel Crowne Plaza bevindt zich op het terrein van de internationale luchthaven Changi. Het beschikt onder andere over een buitenzwembad, een fitnesscentrum en 2 restaurants. De ruime, trendy kamers van het hotel hebben een elegant interieur met een prachtig design. Het hotel is goed te bereiken vanaf Terminal 1 en 2 via de monorail. Het hotel is verbonden met Terminal 3 via overdekte wandelgangen. Het centrum van de Singapore ligt op ca. 30 minuten rijden van het hotel.

Dit is totale top 10:

 1. Crowne Plaza Changi
 2. Pullman Guangzhou Airport
 3. Hong Kong Sky City Marriott
 4. Cordis Beijing Capital Airport
 5. Regal Airport Hong Kong
 6. Sheraton Amsterdam Airport
 7. Hilton Frankfurt Airport
 8. Hilton Munich Airport
 9. Fairmont Vancouver Airport
 10. Sofitel London Heathrow

Airport Hotels - Sheraton Amsterdam Airport

The Travel Club Business biedt het grootste aanbod aan zakenreizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Business reisadviseur op.